Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

FI MVA Englanninspringerspanieli Hayzehill's Future Hope

maksa-valkoinen, 30.5.2006-3.1.2014

Ruuti oli minulle "once in a lifetime"-koira. Se opetti paljon... Ruuti oli erittäin kiltti, iloinen ja tottelevainen. Hänet sai helposti innostumaan asioista ja oli aina eloisa koira! Ensisijaisesti Ruuti oli meillä koko perheen lemmikkinä valloittaen sohvat ja sängyt, mutta tietysti myös meidän kaikkien sydämet… Ruuti osallistui kaikkeen kodin toimintaan; leikki lasten ja kissojen kanssa, oli lenkkeilykaverina sekä mukana marjastus-, sienestys- ja kalastusreissuilla. Syksyisin Ruuti oli myös Vesan mukana metsällä. Kuitenkin hän oli niin ”mamman tyttö” kuin olla ja voi! Ruuti oli myös meidän ihanaisen Hertta-neidin äiti (sijoituspentueesta kennel Hayzehill's) sekä A- ja B-pentueiden emä.

Ruuti jouduttiin lopettamaan nopeasti levinneen syövän vuoksi ihan liian aikaisin... Koko perheemme jäi kaipaamaan tätä suurta persoonaa.

"Nousin selkään pyrstötähden, älä sure vaikka lähden, täältä takaa tähtitaivaan, häntääni mä heilutan, elämän mä vietin parhaan, teitä aina rakastan."

 

 

 

SAAVUTUKSIA:

-         Suomen Muotovalio, Venäjän muotovalio, Viron muotovalio. Näyttelyistä 3 x serti, 4 x vara-serti ja vara-cacib, useita PN-sijoituksia, Venäjältä 2 x serti ja 2 x vara-cacib, Virosta serti.

-         Spanieleiden taipumuskokeet suoritettu (SPA1)

 

PENNUT:

 

-         Kennel Hayzehill’s sijoituspentue, s.2.10.2008, isä: Fin&Est MVA Ideal Man Vom Springer-Clan, ”Timon”. 5 urosta ja 3 narttua.

-    Triteals A-pentue, s.19.9.2009, isä: Fin MVA Sweetie-Pie Hey Joe, "Joey". 2 urosta ja 6 narttua.

-    Triteals B-pentue, s.18.8.2011, isä: Fin MVA Bogaloo's Zpell Binder, "Zigge". 2 urosta ja 6 narttua.

 

 

TERVEYS:

-         lonkat: B/A

-         kyynärät: 0/0

-         silmät terveet

-    Fucosidosis vapaa

-    PRA cord1 vapaa

 

©2019 Triteals - suntuubi.com